x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dramă de Paşte! O fetiţă în vârstă de trei ani, dispărută de la locuinţă, a fost găsită decedată în râul Argeş

Dramă de Paşte! O fetiţă în vârstă de trei ani, dispărută de la locuinţă, a fost găsită decedată în râul Argeş

10 Apr 2018   •   10:32
Dramă de Paşte! O fetiţă în vârstă de trei ani, dispărută de la locuinţă, a fost găsită decedată în râul Argeş

Tragedie de Paște pentru o familie din Oltenița, județul Călărași. Giulia, fetița lor în vârstă de 3 ani, a dispărut de acasă și a fost găsită moartă.

O fetiță de numai trei anișori din Oltenița, județul Călărași, a dispărut în condiții suspecte, ieri, în a doua zi de Paște, din curtea familiei sale.

Polițiștii au lansat un apel și au cerut ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe micuță. S-au format mai multe echipe de căutare și salvare care au scotocit fiecare loc din jurul casei.

Astăzi, fetița dispărută a fost găsită înecată în râul Argeș, la o distanță de aproximativ doi kilometri de casă, dincolo de Oltenița spre Dunăre.

Potrivit anchetatorilor, la prima vedere, fetița nu a suferit leziuni, însă s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Anchetatorii iau în calcul orice ipoteză cu privire la moartea fetiței, inclusiv neglijența părinților.

Fetiţa ar fi plecat singură din curtea părinților, pentru că nu era supravegheată, iar când au descoperit că aceasta lipsește, părinții au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Mai multe echipe de polițiști, dar și localnici, au pornit în căutarea copilului, însă totul s-a dovedit a fi în zadar după ce fetița a fost găsită înecată în râul Argeș.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: fetita moarta raul arges