x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii

Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   08:10
Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii
Sursa foto: ISU Botoșani

Mai multe drumuri naționale din zona Moldovei sunt închise joi dimineața, din cauza avertizării cod roșu de ninsoare și viscol, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a vizibilității reduse, ca măsură de siguranță a participanților la trafic, circulația este închisă pe toate drumurile publice din afara localităților din județele Botoșani și Iași, dar și pe DN 2 Bacău – Hârlești, județul Bacău; DN 2F Buhoci – Străminoasa, județul Bacău; DN 15D Roman - Piatra Neamț, județul Neamț; DN 2 Fălticeni – Siret, județul Suceava; DN 17 Suceava – Păltinoasa, județul Suceava; DN 29 Suceava – Botoșani; DN 2H Rădăuți – Vicovu de Jos, județul Suceava; DN 17A Rădăuți – Marginea, județul Suceava și pe DN 2K Solca – Milișăuți, județul Suceava.

Alte drumuri naționale au circulația restricționată pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone. Este vorba de DN 2 Secuienii Noi – Nisiporești, județul Neamț.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi ca înainte de a pleca în călătorie să se asigure cu rezerve de carburant, apă și hrană și să ia în considerare amânarea deplasărilor care nu sunt urgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase.

Pentru evitarea blocajelor de trafic, polițiștii le recomandă șoferilor să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să permită intervenția utilajelor de deszăpezire, precum și a autovehiculeor care circulă în regim prioritar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: drumuri inchise cod rosu moldova