x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dublu omor în Dâmbovița. Anchetatorii s-au întors la locul crimei

Dublu omor în Dâmbovița. Anchetatorii s-au întors la locul crimei

27 Oct 2017   •   11:01
Dublu omor în Dâmbovița. Anchetatorii s-au întors la locul crimei

Anchetatorii au reluat, vineri dimineaţa, cercetările în zona unde au fost găsiţi ieri doi bărbaţi împuşcaţi, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgovişte. 

Poliţiştii şi procurorii caută probe care să îi conducă spre autorul sau autorii faptei. La acest moment sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, printre care cele de omor şi accident de vânătoare. 

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse nici alte piste. Echipe de poliţişti sunt mobilizate în tot judeţul şi fac cercetări ample, inclusiv la persoanele care deţin arme. 

Conform unor surse apropiate familiilor victimelor, se pare că cei doi bărbaţi, unul consilier local în Răzvad, iar celălalt angajat al acestuia, erau pe câmp la cules de varză. Cei doi ar fi surprins pe teren braconieri, iar una din variante este că braconierii i-ar fi împuşcat în urma unui conflict. 

Bărbaţii găsiţi împuşcaţi aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani. 

Un trecător i-a văzut, joi seara, pe cei doi bărbaţi căzuţi pe câmp şi a alertat Poliţia. Cercetările în acest caz sunt în desfăşurare. AGERPRES

×