x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Educatoarea agresivă din Popești Leordeni a fost plasată sub control judiciar

Educatoarea agresivă din Popești Leordeni a fost plasată sub control judiciar

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2024   •   11:38
Educatoarea agresivă din Popești Leordeni a fost plasată sub control judiciar

Educatoarea de la grădinița din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzată de mai mulți părinți că jignea și umilea copiii, a fost plasată, vineri, sub control judiciar, la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

Femeia în vârstă de 24 de ani a fost prezentată vineri procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceasta.

Educatoarea de la centrul privat de îngrijire copii din Popești Leordeni a fost reținută, joi, acuzată că îi agresa pe micuți. În același timp, polițiștii au extins cercetările cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuzivă, după acuzația inițială de rele tratamente aplicate minorului.

Poliția Ilfov s-a autosesizat vinerea trecută în cazul unei angajate dintr-o grădiniță din Popești Leordeni, care are un comportament agresiv cu copiii, după ce imagini au apărut în spațiul public. Conform acestora, tânăra striga la copii, îi jignea, îi umilea și chiar pare că îi lovea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: educatoare agresiva control judiciar