x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Emil Boc: Nouă bază sportivă la Cluj-Napoca va avea teren de volei pe nisip vara și, iarna, patinoar

Emil Boc: Nouă bază sportivă la Cluj-Napoca va avea teren de volei pe nisip vara și, iarna, patinoar

28 Apr 2020   •   13:27
Emil Boc: Nouă bază sportivă la Cluj-Napoca va avea teren de volei pe nisip vara și, iarna, patinoar
Sursa foto: Foto: Facebook

Primarul Emil Boc a semnat, marţi, contractul de lucrări pentru realizarea Bazei sportive „La Terenuri” din Cluj-Napoca, situată în cartierul Mănăştur, valoarea lucrărilor fiind de 5,5 milioane de euro fără TVA.

Emil Boc a declarat, marţi, după semnarea contractului, că noua bază ocupă o suprafaţă de 4,2 hectare de teren, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 16 luni.

„Pentru noua bază sportivă La Terenuri dispunem de 4,2 hectare de teren iar termenul de execuţie al lucrărilor este de 16 luni. Baza va cuprinde terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini-fotbal, badminton, volei, suprafeţe sintetice, terenuri cu nocturnă, pistă de alergare, skatepark, zonă de recreere pentru copii, zonă pentru parkour şi fitness, terenuri de beach volley cu nisip, un amfiteatru în aer liber, cu posibilitatea amenajării unui patinoar în sezonul rece. Vor fi 18.000 de mp de spaţii verzi amenajate şi vor fi plantaţi 438 arbori. De asemenea, vom avea şi o sală pentru tenis de masă, perete pentru escaladă, yoga, aerobic, squash”, a spus Boc.

În noua bază vor funcţiona şi două staţii încărcare biciclete electrice, patru bănci inteligente de încărcare Bike sharing şi parcări biciclete.

Licitaţia de executare a lucrărilor a fost câştigată de asocierea de firme SC Ro-Verde Landscaping SRL - SC Opentrans SRL – SC Electrogrup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Drill SRL valoarea contractului fiind de 5,5 milioane de euro fără TVA.

Acesta a precizat că municipalitatea are în plan reabilitarea şi modernizarea altor parcuri din Cluj-Napoca.

Baza sportivă „La Terenuri” a fost propusă în cadrul proiectului de bugetare participativă derulat de Primăria Cluj-Napoca.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: emil boc