x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un pacient a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen

Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un pacient a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen

20 Feb 2022   •   15:00
Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un pacient a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen
Sursa foto: Hepta

O explozie s-a produs la un cămin de bătrâni din Timișoara. Incidentul a fost provocat de un bătrân care a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen.

Potrivit ISU Timiș, duminică, în urma apelului primit prin 112, pompierii au fost sesizați despre producerea unei explozii a unui aparat de oxigen la un cămin de bătrâni din Timișoara.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SMURD tip C cu 1 ofițer si 10 subofițeri.

Pompierii au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Fortele de intervenție au evacuat 12 persoane aflate la nivelul etajului 2 al construcției și au ventilat toate încăperile.

Incidentul s-a produs într-un salon de la etajul 2 al clădirii în care se aflau doi pacienți. Unul dintre pacienți, dependent de oxigen și care folosea o mască de oxigen a încercat să-și aprindă o țigară, moment în care s-a produs explozia.

Pacientul, un bărbat in vârstă de 80 ani, a suferit arsuri de gradul 2 si 3 în zona feței și posibile arsuri ale căilor respiratorii fiind intubat și transportat la UPU Spitalul Județean.

(sursa: Mediafax)

×