x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie înjunghiată de soț în primăria unde s-au dus să depună actele de divorț

Femeie înjunghiată de soț în primăria unde s-au dus să depună actele de divorț

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2023   •   21:45
Femeie înjunghiată de soț în primăria unde s-au dus să depună actele de divorț

O femeie a fost atacată, luni, cu un cuțit de soțul ei în sediul Primăriei Belceşti, unde cei doi s-au dus să depună actele pentru divorț.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, procurorul criminalist a fost sesizat că, în jurul orei 9.00, în sediul Primăriei Belceşti, județul Iaşi, o femeie a fost atacată cu un cuţit.

Din primele investigaţii a rezultat că doi soți, de 40 și 30 de ani, s-au dus, luni, împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a începe formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, bărbatul s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa în curtea primăriei.

În timpul discuţiilor dintre cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor.

„Victima a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor de lângă aceasta”, transmit procurorii.

Victima a fost transportată la spital, iar agresorul a fost prins şi se află în custodia polițiștilor.

Procurorul criminalist face cercetări la fața locului, urmând să dispună măsurile legale ce se impun faţă de autorul faptei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: femeie cutit soţ