x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie din Ucraina, cercetată pentru nouă furturi din genți și buzunare în Iași

Femeie din Ucraina, cercetată pentru nouă furturi din genți și buzunare în Iași

de Redacția Jurnalul    |    29 Sep 2023   •   12:15
Femeie din Ucraina, cercetată pentru nouă furturi din genți și buzunare în Iași

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o femeie, cetăţean ucrainean, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, nouă acte materiale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în 20 iunie, în timp ce se afla în zona Pieței Nicolina, profitând de neatenția persoanei vătămate, inculpata M.S. i-a sustras acesteia, din interiorul genții pe care o purta pe umărul drept, portofelul ce conținea suma de 115 lei, două carduri bancare, un abonament C.T.P., actul de identitate și cardul de sănătate, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 200 lei.

În 14 iunie, profitând de neatenția unei victime, în incinta unui magazin din Iași, i-a sustras, din interiorul genții, portofelul ce conținea suma de 1000 lei, 4 carduri bancare și cartea de identitate, iar în 23 august, în incinta unui alt magazin, a încercat să sustragă bunuri aflate în interiorul genții unei femei, iar mai apoi a profitat de neatenția unei alte victime și i-a sustras din geantă un portofel cu acte personale și carduri bancare.

De asemenea, în 6 septembrie, inculpata a furat din rucsacul unei victime un portofel ce conținea cardul de sănătate, trimiteri de la medicul de familie, medicamente, respectiv suma de 500 euro și 3500 lei. În aceeași zi a furat alte două portofele cu acte și bani.

În 26 septembrie, inculpata a furat într-un centru comercial un ce conținea cartea de identitate a victimei, verigheta din aur, ce aparținea soțului acesteia, și suma de 1.632 lei.

Procurorii notează că, în urma verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpata este cunoscută la nivelul Poliției Române, aceasta având preocupări infracționale pe linia furturilor din genți și buzunare, fiind cercetată și trimisă în judecată de către polițiștii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău și IPJ Brașov dar și alte unități de poliție din țară.

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi a dispus luarea măsurii arestului prevenitv faţă de inculpată, cercetată sub aspectul comiterii a 9 infracţiuni de furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucraineancă furt