x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Firea: Două pluguiri şi două aplicări de tratament antiderapant, în cursul acestei nopţi

Firea: Două pluguiri şi două aplicări de tratament antiderapant, în cursul acestei nopţi

11 Ian 2017   •   00:10
Firea: Două pluguiri şi două aplicări de tratament antiderapant, în cursul acestei nopţi
Sursa foto: FOTO - Diana Oros

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marţi seara, în urma comandamentului de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale din Municipiul Bucureşti, că în această noapte vor fi efectuate două pluguiri şi se vor aplica de două ori materiale antiderapante pe străzile Capitalei.

"Avem în faţă o noapte destul de grea, cu ninsori abundente. Ninsoarea se va opri abia mâine la prânz. Avem Cod galben de ninsori abudente, iar spre mâine seară Cod galben de ger. (...) Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă. Credem că ne-am pregătit destul de bine pentru ca populaţia să nu sufere şi, de asemenea, instituţiile să funcţioneze normal", a spus edilul general.

Firea a anunţat că în urmă cu o oră a început să fie aplicat tratamentul antiderapant, iar în momentul în care stratul de zăpadă va atinge 1-2 centimetri va începe pluguirea. În jurul orei 2,00 se va aplica un nou tratament preventiv antiderapant, iar două ore mai târziu se va repeta pluguirea, în aşa fel încât în jurul orei 6,00 drumurile să fie practicabile.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriela firea viscol