x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fostul consilier în prefectură, Liviu Gavrilescu, omorât în propria locuinţă

Fostul consilier în prefectură, Liviu Gavrilescu, omorât în propria locuinţă

10 Iul 2018   •   16:53
Fostul consilier în prefectură, Liviu Gavrilescu, omorât în propria locuinţă

Fostul consilier în cadrul Instituţiei Prefectului Maramureş, Liviu Gavrilescu, a fost găsit mort, marţi dimineaţa, în locuinţă, de către soţie, care a alertat poliţia. 

Prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat că Gavrilescu a fost omorât, decesul survenind "în urma unor acte de violenţă extremă". 

IPJ Maramureş a constituit o echipă complexă pentru cercetarea cazului. 

"Poliţia a fost sesizată cu privire la decesul unei persoane. La nivelul IPJ Maramureş, s-a format o echipă complexă de cercetare şi desfăşoară verificări pentru a stabili împrejurările în care a fost comisă fapta. Cercetările au loc sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş. 

Surse apropiate anchetei au precizat că suspectul principal este unul dintre fiii victimei. 

Liviu Gavrilescu (65 de ani) a fost şef al Oficiului Judeţean de Calcul (1982-1994), director al Fondului Proprietăţii de Stat Maramureş (1994-2007), consilier al prefectului (2001-2004) şi consilier în domeniul IT în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş din anul 2004 până la pensionare. El a fost, de asemenea, cadru didactic la Universitatea de Nord Baia Mare AGERPRES 

×