x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coșmar la o cazare din Brașov! Zeci de copii au simptome de toxiinfecție

Coșmar la o cazare din Brașov! Zeci de copii au simptome de toxiinfecție

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   19:07
Coșmar la o cazare din Brașov! Zeci de copii au simptome de toxiinfecție

UPDATE: La unitatea de cazare din Fundata, județul Brașov, au fot evaluați medical 63 de copii după ce au fost înregistrate cazuri de toxiinfecție. Dintre ei, 34 au fost duși la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Potrivit ISU Brașov, au fost evaluați medical la fața locului 63 de copii.

Până la ora transmiterii știrii, 24 de copii au fost transportați la unitați spitalicești din județ pentru investigatii medicale suplimentare.

Din informațiile deținute de ISU Brașov, aproximativ 200 de copii se aflau într-o tabără la un complex turistic din comuna Moieciu.

ISU Brașov intervine de urgență în localitatea Fundata, unde un grup de copii cazați la un complex turistic prezintă probleme medicale (dureri abdominale, grețuri, vărsături). Copiii au vârste cuprinse între 8 ani și 13 ani.

 

Știre inițială: Aproape 40 de copii cazați la un complex turistic din localitatea Fundata, județul Brașov, se simt rău, ei manifestând dureri abdominale, grețuri și vărsături.

ISU Brașov intervine de urgență în localitatea Fundata, unde un grup de copii cazați la un complex turistic prezintă probleme medicale (dureri abdominale, grețuri, vărsături).

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru transport victime multiple, două echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

Până în acest moment, 39 de copii au fost evaluați la fața locului de către personalul medical, iar 11 dintre aceștia au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov pentru investigații medicale suplimentare.

Copiii au vârste cuprinse între 8 ani și 13 ani.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: toxiinfecţie copii