x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furtună la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, 12 copaci s-au rupt

Furtună la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, 12 copaci s-au rupt

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2024   •   20:00
Furtună la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, 12 copaci s-au rupt

Furtuna a făcut prăpăd la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, mai mulți copaci s-au rupt și câteva imobile au fost inundate. Pompierii au fost trimiși în mai multe misiuni.

Potrivit ISU Harghita, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au avut luni seara mai multe intervenții. Ei au intervenit pentru degajarea a 12 copaci căzuți pe trei case, pe un garaj, pe două autoturisme și pe stradă. De asemenea, trei stâlpi de electricitate care s-au rupt au fost înlăturați de pe partea carosabilă.

În plus, a fost luată de pe stradă o bucată de tablă din acoperișul unui bloc și a fost scoasă apa din trei beciuri. Totodată, un panou publicitar a căzut în parcarea unui centru comercial și a lovit un trecător, în vârstă de 69 ani. El a fost asistat medical la fața locului de către un echipaj SAJ, dar a refuzat să fie transportat la spital.

În urma furtunii, aproape 11.000 de consumatori, din 41 localități din zona Odorhei- Cristuru Secuiesc, au rămas fără energie electrică. Echipajele distribuitorului de energie electrică acționează în teren, pentru remedierea defecțiunilor.

Misiunile continuă luni seara. În zonă au fost vijelii și averse, iar meteorologii au emis mai multe avertizări de vreme rea.

×
Subiecte în articol: furtuna Odorheiu Secuiesc interventii