x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gabriela Szabo, noul director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti

Gabriela Szabo, noul director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti

16 Noi 2017   •   12:31
Gabriela Szabo, noul director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a câştigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, după ce a avut un mandat interimar pe parcursul ultimelor patru luni. 

La proba de interviu, Gabriela Szabo a obţinut 100 de puncte, conform unui centralizator publicat pe site-ul Primăriei Capitalei. 

Pe 13 noiembrie, PMB anunţa rezultatele probei scrise, în urma căreia Gabriela Szabo a obţinut 72,83 puncte, iar Constantin Căliman 31,66 puncte, motiv pentru care acesta din urmă a fost declarat respins. 

Constantin Căliman este directorul adjunct al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar. 

Gabriela Szabo a ocupat interimar, din 3 iulie, postul de director general al CSM Bucureşti, post care a fost scos la concurs pe 20 octombrie. 

Fostul director general interimar al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti Alin Petrache a fost demis pe 7 iunie, când primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat dispoziţia pentru încetarea detaşării acestuia la CSM Bucureşti. PMB informa, prin intermediul unui comunicat, că decizia a fost luată ca urmare a intenţiei lui Petrache de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marca aniversarea a zece ani de existenţă a clubului sportiv. 

Alin Petrache fusese numit pe 11 octombrie 2016 în funcţia de director general interimar. 

Numirea a venit în urma expirării perioadei de detaşare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociaţia Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM Bucureşti. AGERPRES

×