x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Trafic restricţionat la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Galaţi: Trafic restricţionat la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

28 Apr 2017   •   12:05
Galaţi: Trafic restricţionat la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

 Traficul vamal în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Oancea va fi restricţionat sâmbătă, în intervalul orar 6,00 - 11,00, ca urmare a sistării activităţii postului vamal Cahul din Republica Moldova, unde se vor efectua nişte lucrări de reparaţii, se arată într-o informare transmisă vineri, AGERPRES, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. 

Potrivit sursei citate, Poliţia de Frontieră din Republica Moldova a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi cu privire la faptul că, sâmbătă, în intervalul orar 6,00 - 11,00, activitatea postului vamal Cahul din Republica Moldova va fi sistată, ca urmare a faptului că Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor din ţara vecină va efectuarea lucrări de reparaţie a trotuarului podului dintre posturile vamale Cahul şi Oancea. 

În intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră existente la graniţa cu Republica Moldova: PTF Galaţi rutier - judeţul Galaţi, PTF Albiţa - judeţul Vaslui şi PTF Sculeni - judeţul Iaşi. 

"Totodată, vă informăm că la reluarea activităţii în Punctul de Trecere a Frontierei Cahul conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ, menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră moldovene în acest sens", se arată în informare. AGERPRES

×