x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grădina Zoologică din Bârlad scoate la vânzare animale şi păsări

Grădina Zoologică din Bârlad scoate la vânzare animale şi păsări

25 Feb 2019   •   15:25
Grădina Zoologică din Bârlad scoate la vânzare animale şi păsări
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Grădina Zoologică Bârlad va scoate la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, un număr de 30 de animale şi păsări.
Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Primăriei municipiului Bârlad, consilierii locali trebuie să fie de acord în următoarea şedinţă ordinară cu proiectul de hotărâre propus de conducerea Grădinii Zoologice. 
"Având în vedere existenţa unui excedent de indivizi în cadrul anumitor specii din colecţie, este necesară mişcarea lor pentru a menţine un spaţiu biologic optim desfăşurării activităţii. Consider oportună valorificarea animalelor, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al optimizării spaţiului existent", a explicat primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, în expunerea de motive.
Conform proiectului înaintat de reprezentanţii Grădinii Zoologice Bârlad vor fi scoase la vânzare 30 de animale, printre care ponei, capre pitice, fazani argintii şi un bivol indian.
Persoanele interesate de achiziţionarea animalelor sau păsărilor vor trebui să se înscrie la licitaţie plătind o taxă de participare de 100 de lei şi o garanţie de participare de 100 de lei, preţul de adjudecare urmând să fie cel mai mare oferit de participanţi, la care se adaugă, potrivit legii, valoarea TVA.
Cel mai scump exemplar scos la vânzare este un ponei al cărui preţ de pornire este de 500 de lei. Bivolul indian este scos la vânzare cu 300 de lei, iar la fazani preţul porneşte de la 20 de lei. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: grădina zoologică din bârlad