x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Greșeala FATALĂ a fraților Tate. Cei doi milionari britanici vor fi prezentați instanței

Greșeala FATALĂ a fraților Tate. Cei doi milionari britanici vor fi prezentați instanței

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2022   •   14:11
Greșeala FATALĂ a fraților Tate. Cei doi milionari britanici vor fi prezentați instanței
Sursa foto: antena3CNN

Frații Tate, acuzați că au sechestrat mai multe tinere, vor fi prezentați astăzi instanței, după ce au fost reținuți de poliție.

Andrew Tate a discutat cu activista de mediu Greta Thunberg pe rețelele sociale, fapt ce l-a deconspirat că se află în România. Acesta a aparut într-o înregistrare cu două cutii de pizza ale unui brand autohton. 

”Te rog dă-mi pizza și asigură-te ca aceste cutii nu sunt reciclabile! Sunt furios pe Greta deoarece nu realizează că a fost programată, că este sclava Matrix. Crede că ceea ce face este bine. Cineva a păcălit-o și a determinat-o să încerce să vă convingă să implorați guvernul să vă taxeze în sărăcie pentru a opri soarele din a mai fi cald”, spune acesta, în înregistrare. 

Însă Greta Thunberg i-a dat un răspuns pe măsură. 

Frații Tate au fost luptători britanici și sunt acuzați de sechestrarea unor tinere pe care le-au obligat să facă filme pentru adulți. În mod șocant, o fostă polițistă era complice cu acțiunea acestora și amanta unuia dintre ei. 

Poliția a efectuat, joi, mai multe percheziții la vila de lux a fraților Tate și la domiciliul polițistei. Cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Frații Tate, audiați din nou la DIICOT

  

×
Subiecte în articol: fratii tate sechestrare filme adulti