x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cunoscutul hairstylist Cornel Mailat din Oradea, găsit mort în casă. Bărbatul avea doar 44 de ani și era tatăl a doi copii

Cunoscutul hairstylist Cornel Mailat din Oradea, găsit mort în casă. Bărbatul avea doar 44 de ani și era tatăl a doi copii

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   21:30
Cunoscutul hairstylist Cornel Mailat din Oradea, găsit mort în casă. Bărbatul avea doar 44 de ani și era tatăl a doi copii
Sursa foto: Facebook Corrnel Mailat

Cunoscutul hairstylist Cornel Mailat din Oradea a fost găsit mort în locuinţa sa. Tragedia a fost anunţată şi pe reţelele de socializare de către prieteni și cunoscuți. i.

Hairstylistul Cornel Mailat şi-a început cariera la 17 ani sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii '70. 

Cornel era proprietarul propriului salon de frumuseţe destinat exclusiv îngrijirii părului, JEF, situat în centrul municipiului Oradea, multe dintre clientele lui fiind din rândul VIP-urilor oraşului, scrie ebihoreanul.ro. Totodată, el era formator în cadrul "En Vogue School of Style" unde îi învăţa pe cei interesaţi secretele meseriei. 

Una dintre cele mai vechi cliente ale sale, fosta moderatoare TV Mihaela Bar, acum organizatoare de evenimente, a scris un mesaj despre el.

"22 de ani, atat am petrecut împreună, cel puțin o dată pe săptămână. Ai fost unul din cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit…puțin prea bun pentru lumea asta. Am poze și povești cu tine pentru o viață.

Am râs și am plâns în hohote împreună, am călătorit, am iubit, am cântat, ne-am rugat, am suferit… Mereu îți spuneam ca eu sting becul la tine, dar nu mă gândeam ca se va stinge atât de repede pentru tine… M-ai îmbrățișat și mi-ai spus ca s-ar putea să fie pentru ultima oară, ca niciodată nu se știe ce ne așteaptă… “Ceartă-mă Miha, ca numai de la tine accept”… asta îmi sună în cap non stop.

Dar tu chiar știai că de drag ce-mi ești… Nu știu cum o să treacă zilele de vineri, atunci când plecam de la tine uitându-mă în toate vitrinele de incantata ce eram… Cand o să ne întâlnim iar, o să vin cu o decapotabilă și un CD cu muzică italiană. Până atunci, iartă-mă dacă n-am făcut destul… O să te port mereu în sufletul și în părul meu!", a scris Mihaela pe contul ei de Facebook.

Stilistul era divorţat şi tatăl a doi copii.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, cercetările preliminare exclud varianta ca bărbatul în vârstă de doar 44 ani să fi fost victima unei infracţiuni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a deschis o anchetă în caz, iar procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei, care va stabili cauzele exacte ale decesului.

×
Subiecte în articol: Cornel Mailat oradea hairstylist