x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hoț din Onești, urmărit internațional, prins de jandarmii băcăuani cu droguri asupra lui

Hoț din Onești, urmărit internațional, prins de jandarmii băcăuani cu droguri asupra lui

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   10:45
Hoț din Onești, urmărit internațional, prins de jandarmii băcăuani cu droguri asupra lui
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Un tânăr de 21 de ani a oprit, pe o stradă din Bacău, un tânăr care avea un comportament suspent. Aceștia au aflat că tânărul era urmărit internațional și avea asupra lui droguri.

Un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Bacău a observat miercuri, în zona de sud a municipiului Bacău, un bărbat care avea un comportament suspect, manifestându-se zgomotos, aparent fără motiv.

„Jandarmii au procedat la interceptarea bărbatului, în vederea identificării situaţiei care cauzează starea de agitație a acestuia. În urma verificării în bazele de date operative, a reieșit că pe numele tânărului de 21 de ani era emis un mandat de arestare preventivă pentru infracțiunile furt calificat, tentativă la furt calificat și complicitate la furt calificat, fiind dat în urmărire generală. În urma controlului corporal preventiv, asupra tânărului au fost descoperite 3 folii de aluminiu care conțineau substanță vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, susceptibilă de a fi substanţă interzisă”, spun, vineri, reprezentanții Jandarmeriei Bacău.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”. Documentele întocmite de jandarmi, împreună cu bunurile găsite asupra tânărului au fost predate BCCO Bacău pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Bacău în vederea îndeplinirii procedurilor legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prins urmarit international bacau