x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini îngrozitoare la Spitalul Județean Reșița. Bolnavii stau în condiții inumane

Imagini îngrozitoare la Spitalul Județean Reșița. Bolnavii stau în condiții inumane

de Redacția Jurnalul    |    04 Apr 2023   •   10:45
Imagini îngrozitoare la Spitalul Județean Reșița. Bolnavii stau în condiții inumane
Sursa foto: antena3CNN

Bolnavii de la secția de Oncologie a Spitalul Județean Reșița stau în condiții inumane.

Aceștia au pansamentele pline de sânge, branulele din vene sunt rupte și trăiesc în propria urină și fecale. Oamenii sunt bătrâni și aproape imobilizați, cu toate acestea trebuie să-și facă singuri curățenie în saloane. Așa că au luat mopul și mătura și s-au apucat să spele pe jos.

Iar lucrurile nu sunt așa de ieri, de azi, ci de peste un an. Directorul instituției explică această situație îngrozitoare prin lipsa de personal. El precizează că medicii trebuie să se întoarcă din concedii pentru a menține în funcțiune secția. 

"Deficitul de personal este realitatea Spitalului Județean. Eu nu pot să scot posturi la spital fără aprobarea Consiliului Județean. Avem aceeași dispută cu dumnealor, toate spitalele din România sunt în aceeași situație. Numai că spitalul din Reșița este blamat de către toată lumea, și nu are ajutor de niciunde. Lipsa de personal nu ne aparține. Lăsați-mă să-mi fac eu treaba cum știu. Noi nu reușim să acoperim turele.

În momentul în care un angajat de-al nostru este de după-masă și de noapte se consideră gardă, mai ales noaptea, sâmbătă, duminică trebuie să dăm liber prin lege", spune Gheorghe Beg, director medical SJUR Reşiţa, potrivit antena3CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: oncologie spital resita bolnavi