x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale „Drum lin printre îngeri, Melis!” Imagini sfâşietoare de la înmormântarea tinerei de 14 ani, ucisă la Craiova

„Drum lin printre îngeri, Melis!” Imagini sfâşietoare de la înmormântarea tinerei de 14 ani, ucisă la Craiova

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2023   •   13:52
„Drum lin printre îngeri, Melis!” Imagini sfâşietoare de la înmormântarea tinerei de 14 ani, ucisă la Craiova
Sursa foto: Antena 3 CNN

Momente dramatice la Craiova, acolo unde sute de oameni - rude, prieteni, colegi dar şi simpli necunoscuţi - o conduc pe Melis pe ultimul drum.

Chiar acum este condusă pe ultimul drum fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova.

Cortegiul funerar a plecat mai devreme de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova și acum se îndreaptă către Cimitirul Sineasca, acolo unde Melis va fi înmormântată.

Ceva mai devreme, cortegiul a făcut o oprire la casa lui Melis. Este pentru ultima oară când aceasta va trece prin locul unde a crescut.

Sunt foarte mulți oameni, foarte mulți colegi care au venit să-și ia rămas bun de la prietena lor, de la colega lor, dar sunt și oameni care n-au cunoscut-o niciodată și care au venit să fie alături de familia îndurerată.

Am stat de vorbă cu colegii lui Melis şi am aflat lucruri năucitoare. Chiar dacă atacatorul, băiatul de 17 ani, le-a declarat anchetatorilor că nu o cunoștea pe Meris, colegii ne-au spus că aceștia s-ar fi cunoscut și că de câteva luni acesta ar fi tot amenințat-o că o va urmări și că o va ucide, și pe ea, dar și pe prietenul ei, Emi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

sovata

×
Subiecte în articol: melis inmormăntare