x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ca-n Vestul Sălbatic: Un bărbat a fost împușcat în picior pe o stradă din Chiajna, după un conflict spontan

Ca-n Vestul Sălbatic: Un bărbat a fost împușcat în picior pe o stradă din Chiajna, după un conflict spontan

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   08:30
Ca-n Vestul Sălbatic: Un bărbat a fost împușcat în picior pe o stradă din Chiajna, după un conflict spontan

Un bărbat a fost împușcat în piciorul drept de persoane necunoscute în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Chiajna, județul Ilfov, după un conflict spontan. Poliția a deschis o anchetă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat luni noaptea, după ora 22.00, de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Rezervelor, din localitatea Chiajna, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic, prin împușcare, la nivelul piciorului drept, de către persoane necunoscute.

Polițiștii orașului Chitila, politiști criminaliști, împreună cu polițiști de la Serviciu de Investigații Criminale și Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase Ilfov, au demarat cercetări.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victima la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La acest moment, polițiștii ilfoveni fac investigații pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: impuscat chiajna