x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă un accident de muncă. Două persoane prinse sub un mal de pamânt în Snagov

Încă un accident de muncă. Două persoane prinse sub un mal de pamânt în Snagov

08 Dec 2015   •   16:19
Încă un accident de muncă. Două persoane prinse sub un mal de pamânt în Snagov
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Două persoane au fost acoperite în întregime de pământ în timp ce lucrau la un şanţ de canalizare de pe strada Socului din localitatea Snagov, iar până în prezent una a fost declarată decedată şi cealaltă are şanse minime de supravieţuire, a anunţat, marţi, Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

La faţa locului au fost trimise echipaje de salvare formate din circa 30 de pompieri, de la Detaşamentul special de salvatori, şi echipaje SMURD.

"Un mal s-a surpat peste două persoane care lucrau la un şanţ de canalizare. Până în prezent, o singură persoană de circa 60 ani a fost extrasă din groapă şi i s-a declarat decesul, se lucrează pentru extragerea celei de-a doua victime, în vârstă de 60 ani. Şansele de supravieţuire sunt minime şi la aceasta", a precizat Adrian Marin.

Oficialul ISU Bucureşti a explicat că şanţul de canalizare are o lungime de 10-15 m, adâncime de 5-6 m şi o lăţime de 1,5 m.

Exista posibilitatea de surpare în continuare a pământului şi de aceea s-a luat decizia instalării unor panouri din lemn pentru consolidare a şanţului.

Conform primelor cercetări, nu au mai fost găsite în zonă alte victime.

Adrian Marin a mai spus că intervenţia a fost greoaie pentru că solul este instabil şi canalul e îngust. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident de munca