x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă un viol în Vaslui, femeie de 62 de ani, victimă a unui viol; autorul este căutat de poliţişti

Încă un viol în Vaslui, femeie de 62 de ani, victimă a unui viol; autorul este căutat de poliţişti

09 Noi 2015   •   14:42
Încă un viol în Vaslui, femeie de 62 de ani, victimă a unui viol; autorul este căutat de poliţişti
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

O femeie în vârstă de 62 de ani din comuna vasluiană Ştefan cel Mare a fost victima infracţiunii de viol, autorul nefiind încă identificat, au declarat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

O rudă a victimei a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112, după ce femeia a povestit cum un bărbat pe care nu îl cunoaşte a intrat peste ea în casă, a lovit-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

'Femeia le-a povestit poliţiştilor că, pe timpul nopţii, o persoană necunoscută a pătruns peste ea în locuinţă, a lovit-o în zona feţei şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. În cauză, sunt efectuate cercetări de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 2, pentru identificarea autorului', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din cauza leziunilor suferite, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde se află sub supraveghere medicală.

×
Subiecte în articol: viol vaslui femeie violata