x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendii în Constanța. O casă a ars, zeci de persoane - evacuate

Incendii în Constanța. O casă a ars, zeci de persoane - evacuate

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   08:44
Incendii în Constanța. O casă a ars, zeci de persoane - evacuate

Două incendii au izbucnit în orașul Constanța în noaptea de marți spre miercuri. O casă a ars, iar intr-un bloc zeci de persoane au fost evacuate, au anunțat pompierii.

Miercuri, în jurul orei 01:00, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit într-o locuință de pe Bulevardul Aurel Vlaicu. În misiune au fost trimise patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara și o unitate de descarcerare. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 02:00. A ars o casă pe o suprafață totală de 150 mp și vegetație uscată pe o suprafață de 200 mp, au anunțat reprezentanții ISU.

Tot miercuri, după ora 03:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină la un bloc de pe Aleea Căprioarei. Martorii au văzut fum pe casa scării, iar la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o unitate de descarcerare și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră. Pompierii au anunțat că a ars o bucătărie în proportie de 40%. Din bloc au ieșit 30 de locatari, iar pompierii au evacuat alte două persoane.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendii constanta