x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o hală din Piteşti. Au ars câteva bărci şi au fost avariate mai multe autoturisme

Incendiu la o hală din Piteşti. Au ars câteva bărci şi au fost avariate mai multe autoturisme

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   09:40
Incendiu la o hală din Piteşti. Au ars câteva bărci şi au fost avariate mai multe autoturisme

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o hală din municipiul Piteşti, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Şase echipaje de la detaşamentele de pompieri Piteşti şi Bradu au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat. Pompierii au acţionat pentru a opri flăcările din extindere la întreaga construcţie, precum şi pentru lichidarea incendiului.

"În urma evaluării pagubelor, s-a constatat că au ars obiecte de mobilier, obiecte din plastic şi materiale textile, câteva bărci caiac-canoe, aproximativ un metru cub de lemn şi aproximativ 30 mp de vegetaţie uscată. Totodată, s-au mai degradat şi elemente combustibile ale unor autoturisme parcate în hală", se precizează într-o informare transmisă, joi, de ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise. Focul ar fi fost făcut de o persoană care se adăpostea în interiorul halei.

Intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ o oră şi jumătate, mai anunţă ISU Argeş.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu piteşti masini barci pompieri