x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu în parcarea unui bloc din Constanța, 250 de persoane, evacuate

Incendiu în parcarea unui bloc din Constanța, 250 de persoane, evacuate

16 Dec 2021   •   08:20
Incendiu în parcarea unui bloc din Constanța, 250 de persoane, evacuate

Nouă persoane au fost transportate la spital și 250 au fost evacuate în urma unui incendiu care a avut loc în parcarea unui bloc din Constanța/

UPDATE

Parcarea blocului Constanța, afectat de un incendiu joi dimineața, nu avea autorizație de securitate la incendiu, a anunțat ISU Constanța.

„În anul 2015, premergător obținerii autorizației de construire (la faza de proiect) a fost emis aviz de securitate la incendiu pentru parcajul amenajat la subsol. După recepție și punerea în exploatare, societatea dezvoltatoare nu a solicitat autorizația de securitate la incendiu, care certifică practic faptul că imobilul îndeplinește cerințele specifice securității la incendiu”, a transmis ISU Constanța.

Nouă persoane care au suferit intoxicări cu fum sau arsuri au fost transportate la spital și 250 au fost evacuate în urma incendiului. Peste 100 de oameni au fost coborâți cu autoscările de pe acoperiș și de la etajele superioare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Parcarea se afla la subsolul clădirii. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale, iar la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe.

Cele nouă persoane transportate la spital au suferit intoxicări cu fum sau arsuri.

37 de mașini au suferit avarii, din care 25 aflate în parcare.

Peste 100 de oameni au fost coborâți cu autoscările de pe acoperș si de la etajele superioare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu