x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la crama din Ceptura, județul Prahova. Focul a fost pus intenționat

Incendiu la crama din Ceptura, județul Prahova. Focul a fost pus intenționat

15 Mai 2022   •   13:48
Incendiu la crama din Ceptura, județul Prahova. Focul a fost pus intenționat

Un incendiu a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la crama din comuna Ceptura, județul Prahova. Polițiștii prahoveni au stabilit, duminică, faptul că fostul a fost pus intenționat de un bărbat de 28 de ani, care a fost reținut.

Incendiul la crama din Ceptura a avut loc sîmbătă noaptea, în jurul orei 23:00. Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere și o autospecială de prima intervenție și comandă. Incendiul s-a manifestat la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Nu au fost raportate victime și nici persoane evacuate.

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au fost sesizați despre acest incendiu, iar din primele verificări a reieșit că acesta a fost provocat cu intenție.

„În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comună”, a transmis, duminică, Poliția Prahova.

Față de bărbatul suepctat că a incendiat crama a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu