x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un post de Poliţie din județul Vaslui

Incendiu la un post de Poliţie din județul Vaslui

09 Ian 2017   •   08:00
Incendiu la un post de Poliţie din județul Vaslui

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vaslui au intervenit, luni dimineaţă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la Postul de Poliţie din localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos.

"La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu 15 subofiţeri şi 2 ofiţeri, care au acţionat sub comanda inspectorului şef. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul postului de poliţie. Misiunea pompierilor s-a dovedit a fi destul de dificilă având în vedere vântul extrem de puternic şi temperatura geroasă, precum şi vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, înainte ca flăcările să se propage şi în interiorul clădirii. Au ars circa 60 m.p. şi s-au degradat 140 m.p. din acoperişul pe structură din lemn şi învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: incendiu