x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident grav. Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc, iar șoferul a murit

Incident grav. Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc, iar șoferul a murit

06 Apr 2022   •   07:30
Incident grav. Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc, iar șoferul a murit
Sursa foto: Captura video

Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

Update Bărbatul  ar fi Bogdan Drăghici, fostul președinte al Asociației T.A.T.A. care în trecut a fost acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Acesta a fost condamnat ieri la 15 ani și 4 luni de închisoare. 

Bogdan Drăghici este acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori.

Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

După mai bine de doi ani, procurorii l-au trimis pe Drăghici în judecată, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5.

Inițial, jandarmii care păzeau ambasada au reușit să poarte un scurt dialog cu șoferul, dar aceasta și-a dat foc singur și a apoi a intrat în gardul ambasadei.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 6.00.

O mașină a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

Șoferul a decedat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la mașină.

Polițiștii anunță că au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment.

(sursa: Mediafax)

incident Ambasada

 

×