x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Mamă şi fiu, omorâţi de vitele pe care le creşteau într-o gospodărie din Vâlcea

Incredibil! Mamă şi fiu, omorâţi de vitele pe care le creşteau într-o gospodărie din Vâlcea

11 Dec 2018   •   13:06
Incredibil! Mamă şi fiu, omorâţi de vitele pe care le creşteau într-o gospodărie din Vâlcea

O femeie de 74 de ani şi fiul ei de 54 de ani, din satul Valea Grădiştii, au fost găsiţi morţi în noaptea de luni spre marţi, în curtea casei unde locuiau, din primele cercetări ale poliţiştilor reieşind că aceştia ar fi fost omorâţi de vitele pe care le creşteau în gospodărie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, cel care a făcut descoperirea a fost fiul bărbatului, care a anunţat apoi autorităţile prin 112.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul secţiei 11 Zătreni, Poliţiei oraşului Bălceşti, Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea, Serviciului de Acţiuni Speciale Vâlcea şi din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea care au constatat că în grădina unei locuinţe din comuna Grădiştea, sat Valea Grădiştii, sunt identificate două cadavre care prezintă urme de violenţă ce par a fi produse de animale - trei bovine şi un taur, crescute în gospodărie", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Cadavrele celor două persoane au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii acestora.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. AGERPRES

×