x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant Un autoturism condus de un copil de 15 ani intrat într-un stâlp de curent electric

Şocant Un autoturism condus de un copil de 15 ani intrat într-un stâlp de curent electric

26 Iul 2018   •   14:01
Şocant Un autoturism condus de un copil de 15 ani intrat într-un stâlp de curent electric

Accidentul rutier s-a produs joi după-amiază, pe DC 71, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de susținere a firelor de curent electric.La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. În urma impactului cu stâlpul de curent electric un minor în vârstă de 15 ani a fost rănit grav. Copilul, în stare de incoștiență, a fost transportat la spital.

„Poliția continuă cercetările pentru a identifica persoana care a condus mașina, întrucât în vehicul se aflau patru băieți cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, la volanul autoturismului s-a aflat unul dintre copii. Este vorba de un băiat în vârstă de 14 ani, din Mogoșani. Poliția a anunțat că băiatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Băiatul ar fi furat mașina de la o rudă din Mogoșani, numai că aventura s-a terminat brusc după ce a intrat cu autoturismul în stâlpul de curent electric, în urma impactului fiind accidentat grav unul dintre ceilalți trei minori din autoturism. 

Observatorul Prahovean

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: copil ranit masina condusa minor