x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un minor de 14 ani este bănuit că ar fi omorât un bătrân

Incredibil! Un minor de 14 ani este bănuit că ar fi omorât un bătrân

13 Mar 2018   •   16:11
Incredibil! Un minor de 14 ani este bănuit că ar fi omorât un bătrân

Un minor de 14 ani, bănuit că ar fi lovit de mai multe ori un bătrân din Fântânele, provocându-i decesul, a fost depistat de poliţişti şi internat în vederea efectuării unei expertize psihiatro-legale, a anunţat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi pe 8 martie despre faptul că bărbatul de 70 de ani este mort în propria locuinţă, medicii legişti stabilind că decesul a fost cauzat de multiple lovituri cu obiecte dure. 

Crima s-ar fi produs în noaptea de 6/7 martie, după ce victima l-ar fi surprins pe minor încercând să sustragă ţigări din imobil, iar între cei doi s-ar fi produs o altercaţie, conform sursei menţionate. 

În urma cercetărilor efectuate în cauză de către poliţiştii sibieni, sub îndrumarea procurorului criminalist, pe 12 martie a fost identificat un minor de 14 ani care este bănuit că a lovit victima provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa. 

În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor. Minorul a fost internat voluntar în vederea efectuării unei expertize psihiatro-legale, în funcţie de rezultatele căreia procurorii vor dispune măsurile legale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: minor omor batran fantanele