x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un tânăr din Vâlcea reţinut de poliţişti după ce a încercat să violeze două femei

Incredibil! Un tânăr din Vâlcea reţinut de poliţişti după ce a încercat să violeze două femei

22 Ian 2019   •   14:26
Incredibil! Un tânăr din Vâlcea reţinut de poliţişti după ce a încercat să violeze două femei

Un bărbat de 23 de ani din Câineni a fost reţinut de poliţişti după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, ar fi încercat să violeze două femei, una în vârstă de 75 de ani şi cealaltă în vârstă de 45 de ani, din aceeaşi localitate, se arată într-un comunicat trimis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-ar fi deplasat sâmbătă seara la locuinţele celor două femei şi, prin constrângere, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu ele. A renunţat însă, în dimineaţa următoare victimele sesizând poliţia.

"În urma verificărilor efectuate, a reieşit că persoana bănuită s-ar fi deplasat la locuinţa femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuinţă, după care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale forţate cu aceasta, renunţând în cele din urmă. Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat la locuinţa femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întreţină relaţii sexuale şi cu aceasta", se precizează în comunicatul Poliţiei Vâlcea.

Tânărul este acum cercetat pentru ameninţare, tentativă de viol şi violare de domiciliu, în cursul zilei de marţi el urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Brezoi cu propunerea de arestare preventivă. AGERPRES

×