x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCREDIBIL! Urmărire ca în filme pe străzile din Călărași. Președintele Consiliului Județean a fugit de polițiști și a fost urmărit prin tot orașul

INCREDIBIL! Urmărire ca în filme pe străzile din Călărași. Președintele Consiliului Județean a fugit de polițiști și a fost urmărit prin tot orașul

27 Oct 2017   •   11:17
INCREDIBIL! Urmărire ca în filme pe străzile din Călărași. Președintele Consiliului Județean a fugit de polițiști și a fost urmărit prin tot orașul

Urmărire ca în filme, aseară, pe străzile din Călărași după ce preşedintele Consiliului Judeţean a fugit de oamenii legii.

Poliţiştii l-au oprit în trafic pe liberalul Vasile Iliuţă, însă când i-au spus să aştepte în maşină acesta a demarat în trombă.

Trei echipaje l-au urmărit, iar cursa s-a oprit chiar în faţa locuinţei preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi.

Potrivit presei locale, mai mulţi poliţişti, inclusiv comandantul Poliţiei Municipale Călăraşi, s-au adunat în faţa porţii politicianului şi au vorbit cu acesta prin gard.

Jurnaliştii mai scriu că nu s-ar fi efectuat nici proba etilotest şi nici probele biologice, dar că poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere. 

Potrivit subinspectorului Florentina Dobre de la IPJ Călărași, lui Vasile Iliuță nu i s-au recoltat probe biologice, așadar este neclar dacă acesta s-a urcat băut la volan.

Cel mai bogat fermier din Bărăgan

Vasile Iliuţă, fost primar al comunei Vâlcelele timp de 12 ani, deputat în Parlamentul României din 2012, este unul dintre cei mai înstăriţi aleşi din judeţul Călăraşi.

Doi preşedinţi, susţinuţi de actualul parlamentar, au trecut pe la ferma lui Iliuţă de la Vâlcelele, relatează Adevărul.

„În 2009, Băsescu a venit la Vâlcelele şi a câştigat. În 2014, Iohannis a venit la Vâlcelele şi a câştigat. Vâlcelele e un centru energetic care generează preşedinţi. Candidatul care vine la Vâlcelele în vizită iese preşedinte”, spunea Iliuţă, în 2014.

×
Subiecte în articol: Vasile Iliuţă