x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INFERN în autocarul răsturnat la Pașcani. Filmul evenimentelor. Dezvăluiri terifiante

INFERN în autocarul răsturnat la Pașcani. Filmul evenimentelor. Dezvăluiri terifiante

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2022   •   15:55
INFERN în autocarul răsturnat la Pașcani. Filmul evenimentelor. Dezvăluiri terifiante
Sursa foto: antean3CNN

O pasageră din autocarul care s-a răsturnat la Pașcani dezvăluie momentul terifiant al producerii accidentului.

Șoferul mașinii conducea cu viteză mare deși copiii din mașină erau speriați și strigau la el să încetinească. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, autovehiculul a intrat în stâlp, după care s-a răsturnat. 

"Eram toți cu o foarte mare bucurie, cu o mare dorință de a ajunge la spectacol. Într-o oră, toate speranțele noastre s-au transformat într-un iad. Din spate se auzeau copiii cum strigau la el să meargă mai încet. El n-a auzit, n-a răspuns sau a auzit și n-a răspuns. Nu vorbea nimeni cu el. El era acolo în legea lui, în conștiința lui. Eu mă uitam pe telefon. Am auzit o bubuitură. Când mi-am ridicat ochii, am văzut că s-a izbit într-un stâlp, indicator, și în momentul acela s-a răsturnat", Laura Rusu, coordonator al ansamblului Flori de Măr de la Curtești pentru botosaninews.ro.

Femeia povestește cum i-a văzut apoi pe copii ieșind din autocar și i-a spus șoferului să spargă geamul parbrizului.

"Majoritatea copiilor erau în partea a doua a autobuzului. Au început să spargă geamurile, să urce pe sus, și eu atunci am țipat la șofer să spargă geamul din față, să putem ieși prin față, să vedem cine trăiește și cine nu. Am spart geamul. În cel mai scurt timp au ajuns ambulanțe, pompieri, probabil a sunat cineva de la peco, era un peco în apropierea noastră", explică aceasta.

Poliția Iași a deschis dosar penal împotriva șoferului autocarului pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul are are 62  de ani și a ieșit negativ la alcooltest.

Accidentul de la Pașcani. Cum s-a răsturnat autocarul cu copii

×
Subiecte în articol: accident pascani copii