x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenția pompierilor la depozitul din Afumați a ținut toată noaptea

Intervenția pompierilor la depozitul din Afumați a ținut toată noaptea

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2024   •   09:20
Intervenția pompierilor la depozitul din Afumați a ținut toată noaptea

Intervenția pompierilor la depozitul din Afumați a ținut toată noaptea și continuă miercuri, pe parcursul dimineții. Intervenția a implicat un grad mare de risc pentru echipaje, a transmis ISU București-Ilfov.

Potrivit ISU, intervenția pentru stingerea incendiului a continuat pe parcursul nopții de marți spre miercuri. Totuși, numărul autospecialelor implicate în misiune a fost redus progresiv. Miercuri dimineață, la fața locului mai sunt șase autospeciale de stingere, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

În timpul operațiunii au fost utilizate zeci de autospeciale și de echipaje. De asemenea, au fost chemate în ajutor două buldoexcavatoare pentru „realizarea unor deschideri în interiorul depozitului, în vederea îndepărtării elementelor prăbușite și accesului către focarele ascunse”.

ISU a anunțat că „intervenția a implicat un grad mare de risc pentru echipajele de pompieri, din cauza prăbușirii rapide a structurii metalice a depozitului, sub efectul temperaturilor ridicate din interior”. Evenimentul nu a reprezentat un pericol pentru comunitate, au stabilit pompierii.

„Arderea s-a manifestat cu o dezvoltare rapidă din cauza materialelor depozitate (produse electrocasnice), iar fumul degajat nu a prezentat un pericol pentru populație”, a precizat ISU.

La fața locului au fost mai multe echipaje de polițiști și jandarmi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: depozit afumati pompieri incendiu noapte