x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenție tragică în Apuseni. O femeie a murit la trei zile după ce a născut acasă

Intervenție tragică în Apuseni. O femeie a murit la trei zile după ce a născut acasă

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2023   •   14:40
Intervenție tragică în Apuseni. O femeie a murit la trei zile după ce a născut acasă

Serviciiile de intervenție au preluat, duminică, o femeie de 33 de ani care a născut în urmă cu trei zile, aflându-se în luna a șaptea de sarcină. Însă aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul, anunță ISU Alba.

Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanță SAJ cu medic au fost solicitați să intervină în localitatea Scărișoara la o persoană inconștientă.

Din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 APIC și 1 UTV(autoșenilată) de la Stația de Pompieri Câmpeni pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță.

Femeia a fost preluată de către pompierii militari și predată echipajelor medicale. Aceasta avea 33 de ani și a născut în urmă cu trei zile, în a șaptea lună de sarcină. I-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul SAJ cu medic însă a intrat în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare de către echipajul SAJ, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare astfel că a fost declarat decesul. 

A fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni și nou-născutul, în vârstă de 3 zile, în vederea evaluării medicale al acestuia. Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conștient, fără probleme medicale.

×
Subiecte în articol: femeie deces nou nascut scarisoara apuseni