x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE ISU a solicitat închiderea temporară a circulației feroviare în stația Grădinari

UPDATE ISU a solicitat închiderea temporară a circulației feroviare în stația Grădinari

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2023   •   17:05
UPDATE ISU a solicitat închiderea temporară a circulației feroviare în stația Grădinari

Oprirea temporară a traficului feroviar și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact din stația GRĂDINARI și pe intervalul GRĂDINARI - VADU LAT a fost solicitată de către reprezentanții ISU pentru a interveni cu mai multe autospeciale în vederea stingerii incendiului izbucnit la vegetația din perimetrul căii ferate și din zona macazelor.

UPDATE: Circulația feroviară a fost reluată, în condiții normale, pe raza stației Grădinari și pe intervalul Grădinari - Vadu Lat.

UPDATE: Alte 2 trenuri sunt oprite temporar din cauza incendiului. Este vorba despre IR 1835 - Bucureștii Noi de la ora 16.41 și R 9306 - Zăvestreni, de la ora 17.08.

„Urmează R 9305 și 10093 în Bucureștii Noi”, spune sursa citată.

Stire initiala Trei trenuri de călători sunt oprite în gări din cauza incendiului din zona localității Bolintin Vale, Giurgiu. Incendiul s-a extins și pe calea ferată, iar ISU a cerut închiderea temporară a circulației feroviare în stația Grădinari.

La această oră, circulația feroviară este oprită în stația Grădinari și pe ruta Grădinari - Vadu Lat din cauza incendiului izbucnit la vegetație, care s-a extins și pe calea ferată, în zona macazelor.

Oprirea temporară a traficului feroviar și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact din stația Grădinari și pe intervalul Grădinari - Vadu Lat a fost cerută de către reprezentanții ISU pentru a interveni cu mai multe autospeciale.

„Următoarele 3 trenuri de călători au fost oprite temporar, din motive de siguranță, în gările adiacente, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU:

R 9907 și R 9347 - în stația Chiajna

IRN 348 - în stația Vadu Lat”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Mai devreme, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa că, pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 32, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, din cauza vizibilității reduse provocată de un incendiu de vegetație ce se manifestă în proximitatea suprafeței de rulare, traficul rutier este oprit total pe ambele sensuri.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×