x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iubire printre cadavre. O doctoriță din Constanța și-a hărțuit fostul iubit cu selfie-uri din morgă. „E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu.”

Iubire printre cadavre. O doctoriță din Constanța și-a hărțuit fostul iubit cu selfie-uri din morgă. „E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu.”

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   14:45
Iubire printre cadavre. O doctoriță din Constanța și-a hărțuit fostul iubit cu selfie-uri din morgă. „E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu.”
Sursa foto: CalarasiPress

O poveste de iubire s-a transformat într-un veritabil coșmar pentru un bărbat din Călărași, care susține că fosta sa iubită, medic rezident în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Constanța, l-ar fi hărțuit și amenințat, trimițându-i fotografii cu cadavre pe masa de autopsie și sugerând că și el va ajunge acolo.

Toată drama a început acum aproximativ doi ani, când Marius și Adriana s-au cunoscut pe rețelele de socializare. La început, relația lor părea promițătoare, mai ales că amândoi erau divorțați și căutau liniștea și fericirea alături unul de celălalt. Cu toate acestea, la câteva luni de la începerea relației, cei doi au avut o ceartă, potrivit Călărași Press.

Motivul principal al conflictului a fost acuzația de infidelitate, dar situația s-a deteriorat considerabil odată ce Adriana a început să-l hărțuiască, conform mărturiei lui Marius, fostul său iubit.

Într-una dintre cele mai îngrijorătoare dispute, Adriana i-a trimis lui Marius mai multe imagini cu cadavre aflate pe mesele de autopsie din laboratorul de medicină legală. Mai mult decât atât, ea i-a spus, cu o notă de glumă macabră, dar și seriozitate, că i-ar putea rezerva o astfel de "atenție".

„Așa i-aș face și lui asta și tu să te uiți", i-a comunicat ea într-un mesaj, cu un ton aparent rece și insensibil.

Într-un alt schimb de mesaje prin intermediul platformei WhatsApp, Adriana i-a transmis lui Marius, printre altele: „E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu." Aceste mesaje tulburătoare l-au determinat pe Marius să ia măsuri.

Bărbatul a considerat necesar să anunțe Colegiul Medicilor și Poliția cu privire la comportamentul femeii. Polițiștii au demarat o investigație pentru a face lumină în acest caz șocant și pentru a determina dacă există probe suficiente pentru a susține acuzațiile lui Marius împotriva fostei sale iubite, medic rezident.

O IUBIRE RECE. UN BĂRBAT DIN CĂLĂRAȘI O ACUZĂ PE FOSTA IUBITĂ, DE HĂRȚUIRE

×
Subiecte în articol: hartuire medic legist