x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf și lipsire de libertate la o sală de jocuri de noroc. O tânără a fost închisă în baie

Jaf și lipsire de libertate la o sală de jocuri de noroc. O tânără a fost închisă în baie

de Redacția Jurnalul    |    14 Mai 2023   •   16:40
Jaf și lipsire de libertate la o sală de jocuri de noroc. O tânără a fost închisă în baie

Un tânăr de 21 de ani, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, a fost reținut, duminică, după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc din orașul Săcel, iar pentru a-și îndeplini planul a închis angajata firmei în baie.

Jaful a avut loc duminică dimineață, la ora 07.40 la o sală de jocuri de noroc. Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de o tânără, de 21 de ani, din Săcel, angajată a sălii, care a spus că în timp ce se afla la locul de muncă, persoane necunoscute ar fi închis-o în baie, iar aceștia ar fi sustras din seiful societății 30.358 de lei și 350 de euro.

În urma cercetărilor polițiștilor de investigații criminale și cei de ordine publică din Vișeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vișeu de Sus.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: jaf baie reţinut