x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf ca-n filme în Cluj: Trei tineri cu măşti pe faţă au încercat să spargă un magazin

Jaf ca-n filme în Cluj: Trei tineri cu măşti pe faţă au încercat să spargă un magazin

13 Ian 2020   •   13:39
Jaf ca-n filme în Cluj: Trei tineri cu măşti pe faţă au încercat să spargă un magazin

Trei tineri cu măşti şi cagule pe faţă au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să spargă un magazin din municipiul Cluj-Napoca.

"Cei în cauză, cu vârste cuprinse între 25 şi 26 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinşi în flagrant delict, în apropierea unui magazin de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. În fapt, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că trei persoane cu feţele acoperite au încercat să pătrundă într-un magazin de pe strada Dâmboviţei, Cluj-Napoca. La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă echipaje de ordine publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi agenţi de pază, iar cei trei au fost depistaţi. Aceştia au încercat să fugă de echipajele de poliţie dar au fost opriţi şi imobilizaţi. Au fost găsite asupra lor şi ridicate din zona în care au fost opriţi măşti, cagule şi alte bunuri folosite la comiterea furturilor", se arată într-un comunicat trimis, luni, de IPJ Cluj.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei au mai comis şi alte furturi.

"S-a stabilit că aceştia ar mai fi comis un furt la data de 9 ianuarie a.c., când s-ar fi deplasat cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare în cartierul Zorilor, iar dintr-un magazin ar fi sustras ţigări şi sticle de alcool, cauzând un prejudiciu în valoare de circa 10.000 de lei. Totodată, cel care ar fi condus autovehiculul nu avea permis de conducere. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal", se mai arată în comunicat. 

www.agerpres.ro

×