x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf într-o sală de jocuri de noroc din Odobești

Jaf într-o sală de jocuri de noroc din Odobești

06 Aug 2022   •   11:30
Jaf într-o sală de jocuri de noroc din Odobești

Doi tineri care au jefuit o sală de jocuri de noroc din orașul Odobești, județul Vrancea s-au bucurat de libertate doar o săptămână, până când au fost prinși și arestați preventiv. Ei au intrat mascați, au agresat angajata și au furat banii din seif.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Odobești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au reţinut doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, cercetați pentru tâlhărie calificată.

Ei sunt bănuiți că în 31 iulie jefuit o sală de jocuri de noroc din orașul Odobești. Atunci, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, care a spus că, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri de noroc unde este angajată, o persoană mascată a deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani care se afla în seiful unității.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate polițiștii au stabilit că bănuiți de comiterea faptei sunt cei doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani.

Trei percheziții domiciliare au fost efectuate pe raza orașului Odobești și a comunei Slobozia Bradului.

Oamenii legii au stabilit că tânărul de 19 ani a intrat, în jurul orei 03.50, în sala de jocuri având fața acoperită, și, folosind forța fizică asupra femeii i-a sustras din seif suma de 16.000 lei.

Tânărul a părăsit ulterior în grabă sala de jocuri și ar fi fost preluat de celălalt tânăr (bănuit de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată) cu o mașină.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Focșani a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jaf