x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pensionar SRI, jefuit în Voluntari. Hoții au furat un pistol letal, muniție și mai multe bijuterii

Pensionar SRI, jefuit în Voluntari. Hoții au furat un pistol letal, muniție și mai multe bijuterii

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2024   •   23:12
Pensionar SRI, jefuit în Voluntari. Hoții au furat un pistol letal, muniție și mai multe bijuterii

Un bărbat din Voluntari a sunat sâmbătă seara la poliție și a reclamat că persoane necunoscute i-au furat din locuință mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe. Bărbatul căruia hoții i-au furat pistolul din vila din Voluntari este pensionar al Serviciului Român de Informații (SRI) şi a lucrat la Brigada Antitero.

Sâmbătă seara, la ora 19:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din locuința situată în orașul Voluntari, mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe, anunță polițiștii din Ilfov.

„La fața locului, s-au deplasat cu operativitate polițiști din Voluntari, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru efectuarea activităților specifice, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit comunicatului de presă.

Păgubitul este aşadar un fost ofițer al Serviciului Român de Informații, a lucrat la Brigada Antitero aproape nouă ani și are un palmares impresionat cu peste 18 ani de experienţă. 

Este vorba despre o persoană care, din ceea ce expune chiar el pe internet, a asigurat securitatea pentru importanți demnitari, pentru președintele Statelor Unite ale Americii, în momentul în care acesta a venit în România, pentru șeful FBI-ului când a fost la noi în ţară, dar și pentru mai mulți președinți de țări și, bineînțeles, pentru președintele României de mai multe ori. 

Păgubitul, din ceea ce expune el, a fost în Irak, în Emiratele Arabe Unite, dar și în Afganistan. 

Este un ofițer al Brigăzii Antiteroriste cu foarte multă experiență şi care era plecat în vacanță în acest weekend, în momentul în care mai mulți hoți ar fi intrat în casa lui și i-ar fi furat un pistol.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul avea permis pentru acest pistol, era ținut așa cum trebuie, erau respectate toate condițiile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spargere voluntari