x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Localitate din Bistrița-Năsăud, cu incidență a cazurilor de Covid de peste 10 la mie, în carantină

Localitate din Bistrița-Năsăud, cu incidență a cazurilor de Covid de peste 10 la mie, în carantină

26 Feb 2021   •   22:29
Localitate din Bistrița-Năsăud, cu incidență a cazurilor de Covid de peste 10 la mie, în carantină

Localitatea Ciceu-Giurgești din județul Bistrița-Năsăud, unde incidența cazurilor de Covid depășește 10 la mia de locuitori, intră în carantină de sâmbătă dimineața, pentru 14 zile.

Potrivit Prefecturii Bistrița-Năsăud, în localitatea Ciceu-Giurgești, incidența cazurilor de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 este de 10,17 la mia de locuitori.

Prefectura a anunțat că șeful DSU a emis ordinul de instituire a carantinei în localitate, începând de sâmbătă, de la ora 6.00, pentru o perioadă de 14 zile.

În localitate, este interzisă circulația persoanelor, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, a legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angator.

De asemenea, este interzisă organizarea de evenimente private, activitatea cu publicul a restaurantelor, teraselor, instituțiilor de spectacole, dar și a firmelor din domeniul jocurilor de noroc.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carantină