x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Locuitorii din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei nu au apă caldă. Anunțul Termoenergetica

Locuitorii din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei nu au apă caldă. Anunțul Termoenergetica

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2023   •   18:00
Locuitorii din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei nu au apă caldă. Anunțul Termoenergetica
Sursa foto: Termoenergetica/facebook

Circa 100 de puncte termice din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei nu mai au apă caldă.

Fără apă caldă, în multe zone din sectoarele 2 şi 3. Termoenergetica a anunţat când termină lucrările

Peste 100 de puncte termice din sectoarele 2 şi 3 din Bucureşti au rămas de ieri fără apă caldă, iar Termoenergetica a anunţat termenul de finalizare a lucrărilor.

Echipele Termoenergetica lucrează pentru înlocuirea unui cupon de țeavă pe Calea Vitan, între Piața Bobocica și Stadionul Olimpia, unde este o avarie majoră la conducta Magistralei 2 Sud, potrivit antena3CNN.  Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 18 septembrie 2023.

"Echipele companiei lucrează, joi, pentru înlocuirea unui cupon de țeavă cu diametrul DN 1000 mm, pe Calea Vitan, între Piața Bobocica și Stadionul Olimpia, unde a fost depistată o avarie majoră la conducta Magistralei 2 Sud. 

Intervențiile au fost impuse după ce, la controlul efectuat după oprirea furnizării agentului termic pentru apa caldă, au fost depistate mai multe defecțiuni ale rețelei.

Această porțiune de rețea a fost pusă în funcțiune în anul 1975, conductele având o vechime de aproape 50 de ani.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor se încadrează în termenul anunțat pentru oprirea Magistralei 2 Sud, respectiv 18 septembrie 2023. 

Este important de subliniat că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. 

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Pentru o bună informare vă rugăm să accesați link-ul https://cmteb.ro/functionare_sistem_termoficare.php, unde puteți verifica starea actuală a sistemului de termoficare din zona dvs.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!", a transmit Termoenergetica pe Facebook.

×