x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe calea ferată: un șofer de 65 de ani a fost lovit de tren și împins într-un cap de pod

Accident grav pe calea ferată: un șofer de 65 de ani a fost lovit de tren și împins într-un cap de pod

20 Noi 2022   •   19:15
Accident grav pe calea ferată: un șofer de 65 de ani a fost lovit de tren și împins într-un cap de pod
Sursa foto: ISU Timis

Un tren în care se aflau 60 de persoane a lovit o mașină și a împins-o într-un cap de pod, duminică seara, în localitatea Urseni, județul Timiș. În autoturism erau două persoane, din care una e în stare critică.

Pompierii din cadrul ISU Timiș intervin duminică seara la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Urseni.

La fața locului s-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, în care se aflau 60 de persoane, și un autoturism în care se aflau două persoane.

În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 de metri, oprindu-se într-un cap de pod. O femeie care se afla în mașină a rămas încarcerată.

Echipajele de descarcerare au extras victima, în stare de conștiență, cu mai multe traumatisme, și au predat-o unui echipaj medical.

Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital.

Cele 60 de persoane care se aflau în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maşina spulberată de tren timiş