x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Maşina unui fost consilier din Timiş a fost incendiată azi noapte

Maşina unui fost consilier din Timiş a fost incendiată azi noapte

05 Iun 2018   •   11:59
Maşina unui fost consilier din Timiş a fost incendiată azi noapte

Poliţiştii din Timiş sunt în alertă după ce mașina fostului consilier județean din partea PNL, Georgeta Rus, a fost distrusă de flăcări în noaptea trecută. Femeia bănuiește că la mijloc ar fi o mână criminală, însă pompierii spun că focul a pornit de la un scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului.

Incendiul a fost observat în jurul orei 2.45, în noaptea de luni spre marți. Mașina era parcată în fața casei în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări, spun pompierii. Proprietarul, fostul consilier județean din partea PNL Georgeta Rus, bănuiește că la mijloc ar fi o mână criminală.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta a scris ”Mi-ai incendiat mașina! Te-ai ținut de cuvânt cu amenințările! Bravo! Ce tare ești! Atâta iți reușeste și ție în viața asta: să distrugi mașini scumpe sub aburii drogurilor și alcoolului! În rest, faci umbră degeaba pământului!”. Pompierii au reușit să stingă incendiul și în urma cercetărilor la fața locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat de o mână criminală. Criminaliștii au descoperit urme de material textil lângă roata stângă fața și masca mașinii. Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere prin incendiere.

Potrivit ISU Timiș, ”cauza incendiului a fost de natură electrică”sursa: presalert

 

×