x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavi la Iași

Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavi la Iași

09 Apr 2020   •   13:40
Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavi la Iași

 Medicii din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu mai fac față numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19. 30 de pacienți vor fi transferați, joi, la Iași.

30 de pacienți confirmați cu COVID-19, din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, vor fi transferați, joi, la Iași.

„Am obținut acordul telefonic al doamnei profesor Dorobăț pentru a transfera 30 de pacienți de la spitalul din Piatra-Neamț către Spitalul de Boli infecțioase Iași”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Florin Apostoae.

Acesta susține că medicii din Spitalul Județean Neamț nu mai fac față numărului mare de pacienți confirmați cu COVID-19.

„Avem personal limitat, iar medicii de boli infecțioase nu mai reușesc să facă față. Am reorganizat și celelalte ture, pe secții, dar consider că tratamentul acestor pacienți trebuie supravegheat și supervizat de către medicii de boli infecțioase și medicii pneumologi, în afară de cei din ATI”, a spus Apostoae.

Numărul de cazuri confirmate cu COVID-19, în județul Neamț, a ajuns, joi, la 202.

La acest moment, în spitalul din Piatra-Neamț sunt 7 medici de boli infecțioase, la care se mai adaugă doi medici pneumologi, detașați de la alte unități medicale din Neamț.

Mediafax

×