x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mihai Chirica revine la Primăria Iași. Instanța a revocat măsura controlului judiciar

Mihai Chirica revine la Primăria Iași. Instanța a revocat măsura controlului judiciar

11 Feb 2022   •   17:58
Mihai Chirica revine la Primăria Iași. Instanța a revocat măsura controlului judiciar
Sursa foto: Hepta

Mihai Chirica revine la Primărie. Instanța a revocat măsura controlului judiciar luată în cadrul dosarului de fals intelectual.

Instanța a admis plângerea formulată de petentul-inculpat Chirica Mihai, împotriva ordonanţei procurorului de luare a măsurii preventive a controlului judiciar din 04.02.2022 dată în dosarul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Primarul orașului Iași este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „fals intelectual” în formă continuată. Decizia de vineri nu poate fi atacată.

Primarul Mihai Chirica a anunțat pe 4 februarie că nu își va exercita atribuțiile pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a unei măsuri de control judiciar decise de procurorii DNA într-o speță care privește eliberarea unor documente semnate de mai mulți angajați ai Primăriei și al căror conținut se presupune că ar fi fals.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost pus sub control judiciar pentru fapte de corupție în ceea ce privește extinderea unui imobil din Iași. Potrivit procurorilor DNA, blocul ar fi fost construit și întabulat ilegal, cu mai multe niveluri față de cele prevăzute în autorizație.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica