x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mii de jucării contrafăcute în valoare de 700 de mii de lei, confiscate în portul maritim

Mii de jucării contrafăcute în valoare de 700 de mii de lei, confiscate în portul maritim

16 Ian 2019   •   14:57
Mii de jucării contrafăcute în valoare de 700 de mii de lei, confiscate în portul maritim

Jucării contrafăcute, în valoare de aproximativ 700.000 lei, au fost descoperite şi confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea, de către o echipă mixtă de control, alcătuită din lucrători ai Gărzii de Coastă şi ai Vămii, informează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, poliţiştii Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, în zona de sud a Portului Constanţa, într-un container sosit din China, 7.440 jucării, în valoare de aproximativ 700.000 lei, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, destinate unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, al cărei administrator este un cetăţean chinez, în vârstă de 41 de ani, estimate la o valoare de piaţă de 696.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: jucarii contrafacute